We’re so glad you found us
discover our assets

Met Service Rent gaat u zorgeloos en snel de baan op, met voordelen die u alleen bij ons vindt.
Onze troeven zijn úw voordelen! Ontdek ze hier.

Ophalen & leveren

Al onze wagens worden geleverd en opgehaald op de plaats en het tijdstip dat u wenst, eender waar in België. Bijvoorbeeld bij u op het bedrijf, bij de bestuurder thuis, in een garage,...  Dat maakt het inplannen extra eenvoudig.

Snelle & vlotte levering

De wagens kunnen binnen 24u geleverd worden zonder meerkost. Ze worden steeds volledig ecologisch gereinigd, binnen- en buitenkant én afgeleverd op de door u gewenste plaats.

Vrij te bepalen huurperiodes*

De afgesloten contracten zijn nooit voorzien van een einddatum. Hierdoor behoudt u de vrijheid om zonder extra kosten het contract te beëindigen. U kan zelf bepalen wanneer wij de wagen moeten ophalen of verlengen. 

*naargelang het contract

"Onze kwaliteitsvolle service, flexibiliteit en persoonlijke aanpak maken ons uniek in de sector"

Onbeperkte kilometers*

Bij Service Rent is een kilometervergoeding niet van toepassing op onze wagens. Dit zowel voor wagens van 1 dag tot enkele maanden. Hiermee behoudt u de zekerheid dat de afgesproken prijs gehanteerd blijft en dat u perfect weet van bij de start wat de wagen u zal kosten. 

*naargelang het contract

24/24 pechverhelping

Al onze wagens zijn voorzien met een pechbijstandskaart. In geval van pech of ongeval wordt er steeds een vervangend voertuig geleverd. Uw mobiliteit of die van uw bestuurders blijft gegarandeerd. 

Reserveren in een handomdraai

1 mailtje volstaat om een wagen bij Service Rent te reserveren. Eenmaal uw reservatie bevestigd werd, krijgt u een auto uit de door u gekozen categorie. Mocht het toch voorkomen dat er geen auto in deze categorie beschikbaar is, dan leveren wij eentje uit een hogere klasse en dit zonder meerkost. 

Up-To-Date wagenpark

Ons wagenpark is zeer up-to-date en wordt continue aangepast naar de wensen en noden van onze klanten. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met airco, GPS, Bluetooth, parkeersensoren achteraan, …
Kortom, u vindt bij ons alles wat een hedendaagse bestuurder nodig heeft. 

"Soms weet je niet precies tot wanneer je een wagen nodig hebt. Het geeft dan ook een enorme vrijheid om het contract te beëindigen wanneer je maar wil." 

Voordelig

Onze tarieven behoren tot de scherpste van de markt en zijn altijd all-in. Dit betekent dat u geen cent meer hoeft te betalen voor onderhoud, reparaties, verzekering, pechverhelping,.... Het enige wat u dient te bekostigen is de brandstof en de eventuele vrijstelling bij schade. Wij rekenen geen refuel charge of andere extra kosten aan. 

Op uw maat

Met onze formule van short leasing vindt u altijd een oplossing op maat zodat u zorgenloos de weg op kunt. 
Aangezien de klant bij ons centraal staat bieden wij ook huurformules ‘à la carte’. Dit omvat bijvoorbeeld uitzonderlijke voertuigen, specifieke huurlooptijden, grote volumes, cafetariaplan, etc…

Persoonlijke aanpak

Service Rent staat garant voor een kwaliteitsvolle service. Onze zeer flexibele en persoonlijke aanpak maakt ons uniek in de sector.  Een jong en dynamisch team van professionals staat steeds ter uwer beschikking met raad en daad alsook voor alle vragen van uw bestuurders. Met onze no-nonsense werkwijze doen wij er alles aan om de wensen van onze klanten te vervullen.

Interesse in leasing bij Service Rent?

Neem contact met ons en vraag naar onze interessante voorwaarden.